Gå til hoved-indhold
12 februar. 2024

Dansk Outlet i Havnegade skifter navn til dansk

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

dansk er det nye navn på tøjbutikken i Havnegade i Frederikshavn, som indtil nu har heddet Dansk Outlet. At ordet Outlet forsvinder betyder ikke højere priser, men det nye navn og logo signalerer, at butikken fortsat klæder hele Danmark på.

- Når Outlet har indgået i vores navn, har mange haft den opfattelse, at det er tidligere sæsonvarer, som vi har haft i butikken, men det er på ingen måde tilfældet. Vores varer er de nyeste kollektioner fra kendte brands til hele familien. Blandt andet Color Kids, guppy og ME TOO til børn, Noisy May, Ofelia og Cassiopeia til damer og Marcus og Pre End til herrer og Hummel til både damer og herrer. Det er blot et udsnit af vores kendte mærker, fortæller Annette Heftholm fra dansk i Havnegade.

dansk består på landsplan af 36 butikker, og hos kæden kan man finde mærkevarer til markedets laveste priser. Prisen kan være helt i bund takket være de mange butikkers samlede indkøb, der udløser rabatter hos leverandørerne. De rabatter kommer kunderne til gode.

- Hele familien behøver kun et sted at handle til gunstige priser. Samtidig lægger vi vægt på god service, hvor vi giver kunderne hjælp og tid til at finde det helt rigtige tøj til garderoben. Med det nye navn er det vores forventning, at vi når endnu bredere ud – også lokalt i Frederikshavn og omegn, siger Annette Heftholm.

dansk er en familieejet virksomhed, som startede i 2004. Annette Heftholm er franchisetager i dansk og dermed indehaver af butikken i Frederikshavn.

- Som lokal indehaver er det vigtigt for mig, at hele familien får en god shoppingoplevelse, hvor kvalitet, stil, komfort, pris og service går hånd i hånd, understreger Annette Heftholm.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...