Gå til hoved-indhold
04 februar. 2024

Den Skaldede Kok vil udvide aktiviteterne på Sæby Søbad i 2024

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Carsten Olsen - kendt i hele Danmark som Den Skaldede Kok - understreger, at han også i 2024 vil være at finde bag kødgryderne i Sæby Søbads restaurant.

I denne uge kom det frem, at ejerne af Sæby Søbads centerbygning, Marie og Lars Dannervig, igen forsøger at få tilladelse til at lave 22-24 lejligheder. 

Det betyder, at kontrakten med Den Skaldede Kok udløber ved årets udgang. Indtil da passer Carsten Olsen sit arbejde på restauranten i Sæby. Faktisk overvejer han at holde mere åbent i 2024 end tidligere.

Stegt flæsk tirsdag aften og brunch søndag formiddag. Det har været de faste holdepunkter, men Den Skaldede Kok har planer om at holde åbent flere dage. Menuen kunne være flæskesteg eller wienerschnitzel. Et kagebord søndag eftermiddag er ligeledes i støbeskeen.

Sideløbende går Carsten Olsen på jagt efter et nyt køkken, hvor han fra 2025 kan lave mad ud af huset.

- Jeg har ikke kræfter til at starte en restaurant, men jeg har været kok i 44 år, og jeg har stadig lyst til at lave mad. Jeg har endnu ikke stegt de frikadeller, jeg skal, smiler Carsten Olsen.

Han laver dog ikke kun mad. Han skriver også bøger, holder foredrag, laver tv og spiller musik.

Selv om 2024 bliver det sidste med med Carsten Olsen i Sæby Søbads restaurant, er der ingen bad feelings mellem Lars Dannervig og Den Skaldede Kok.

- Tværtimod har vi hele tiden haft et fint forhold til hinanden, understreger Carsten Olsen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...