Gå til hoved-indhold
07. april 2024 - kl. 20.04

DM-semifinale: Sikker Blackhawks-sejr i kamp to mod AaB Floorball

  • 1 af 1
    Frederikshavn Blackhawks' Oscar Bjørk var en af kampens bedste spillere. Foto: Helge Overgaard
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn Blackhawks' herrer besejrede søndag AaB Floorball med 7-3 i den anden af op til fem DM-semifinaler. Det var en vigtig sejr, efter frederikshavnerne i går tabte 2-3 i den første kamp. I den kommende weekend har Blackhawks fordel af hjemmebane i to kampe.

AaB kom igen i dag bedst fra start og tog hurtigt føringen med 2-0. Men Blackhawks viste stærk moral og udlignede på kun 29 sekunder til 2-2 ved Nicolai Flyvholm og Rasmus Larsen, der begge spillede en fremragende kamp.

Magnus Nyeng bragte Blackhawks foran 3-2 i starten af anden periode, og herefter så de sig ikke tilbage. Oscar Bjørk og Mads Larsen øgede føringen til 5-2 efter anden periode.

Tredje periode var præget af hårde tacklinger og intens slutspilsfloorball, hvor begge hold kæmpede hårdt. Men det var Blackhawks, der var skarpest foran målet. Nicolai Flyvholm og Rasmus Larsen øgede føringen til 7-2, inden AaB fik reduceret kort før slutfløjtet. 

Kampen viste til tider klasseforskel, men intet er afgjort. Blackhawks tager nu imod AaB hjemme i Abildgårdhallen til kamp tre og fire næste weekend. Begge kampe fløjtes i gang kl. 13.00. Der venter med garanti drama for alle pengene.

- Mathias Hansen i målet samt de unge backer Kasper Abildgaard og Oscar Bjørk leverede sammen med Rasmus Larsen og Nicolai Flyvholm en imponerende præstation og skal fremhæves på et hold, der virkelig leverede varen, skriver Blackhawks på sin hjemmeside.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...