Gå til hoved-indhold
17. april 2024 - kl. 09.04

Donation på 220.000 kroner fra Melsen Fonden til Nellemanns Have

  • 1 af 3
    Foto: Henning Larsen
  • 2 af 3
    Foto: Henning Larsen
  • 3 af 3
    Foto: Henning Larsen
Af: Michael Frederiksen

Melsen Fonden donerer 220.000 kroner til foreningen Nellemanns Have i Sæby. Pengene skal bruges til at lave en legeplads.

I foreningen Nellemanns Haves Venner arbejdes der dedikeret på at forskønne og udvide det ikoniske samlingspunkt Nellemanns Have i Sæby. Haven rummer i dag blandt andet en stor bålhytte, skolehaver, shelters og diverse naturskønne områder med både frugttræer og andet beplantning.

Haven benyttes af alle generationer, og for at gøre den endnu mere attraktiv for de yngre generationer og børnefamilier har foreningen siden 2017 arbejdet på etableringen af en stor legeplads.

Projektet har været længe undervejs grundet corona og andre uforudsete faktorer, men med en stor donation på 222.000 kroner fra den velgørende, nordjyske fond Melsen Fonden, er arbejdet nu i fuld gang.

Ifølge Hans Rødsgaard-Mathiesen, som er næstformand og projektleder i Nellemanns Haves Venner, forventer man, at legepladsen står klar, inden Sæby runder 500 år lørdag 10. august 2024, hvor byens borgere, foreninger, erhverv og kulturliv samles til en stor fejring.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...