Gå til hoved-indhold
25. april 2024 - kl. 15.04

Efter 13 år i MasterChef: Nu gælder det Skagen Fiskerestaurant

  • 1 af 1
    Thomas Castberg og Jesper C. Winter var kollegaer i Skagen for over 20 år siden. Foto: Skagen Fiskerestaurant
Af: Michael Frederiksen

Efter 13 år og mere end 800 programmer som dommer i TV3's populære madprogram MasterChef skifter Thomas Castberg job. Han har besluttet at vende tilbage til Skagen Fiskerestaurant.

- Thomas vil med sin kreativitet og store gastronomiske forståelse være med til at sætte sit præg på Skagen Fiskerestaurants restauranter- alt fra menukort til nye spændende koncepter og events, skriver indehaver Jesper C. Winter på blandt andet Facebook og Instagram.

Jesper C. Winter og Thomas Castberg var kollegaer i Skagen for over 20 år siden. og efter en telefonsamtale, en hurtig kop kaffe og en længere gåtur på Sønderstrand i Skagen i begyndelsen af året blev de enige om, at tiden var inde til at arbejde sammen igen.

- At vende tilbage til Skagen Fiskerestaurant føles lidt som at "vende hjem". Det var det første sted, jeg var "udlånt" til, da jeg var i lære som kok. Vi snakker start 90’erne med Jonna Hald ved roret. Nu står jeg her igen - mere end 30 år efter - fantastisk, siger Thomas Castberg.

Jesper C. Winter ser meget frem til samarbejdet og er glad for at få Thomas Castberg med ombord.

Skagen Fiskerestaurant har i dag fire resatauranter i Skagen, København (2) og Kolding. Derudover åbner Jesper C. Winter snart i Stavanger i Norge, hvor han i øjeblikket søger en daglig leder.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...