Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.09.2020 | Af: Michael Frederiksen

Elev smittet - klassen skal konfirmeres i morgen

En elev i 8.Y på Privatskolen i Frederikshavn er i aftes blevet konstateret smittet med COVID-19. Netop den klasse skal i morgen konfirmeres i Abildgård Kirke.

 

Privatskolen i Frederikshavn har her til morgen skrevet følgende på Facebook:

"Jeg må desværre meddele, at vi har en elev i 8.Y, der er testet positivt. Hvis jeres barn har været nærkontakt med eleverne i 8.Y i sidste uge, vil jeg bede om, at I lader jer teste; alternativt er opmærksomme på symptomer for COVID-19.

En nærkontakt opstår, når man er tæt sammen under en meter i mere en 15 minutter. Det er man oftest som familiemedlem, meget tæt ven/veninde eller laver lektier/opgaver sammen."

Nyheden har naturligvis skabt stor nervøsitet i klassen - ikke mindst på grund af søndagens konfirmation. Alle elever er i gang med at blive testet, men de modtager næppe resultatet af deres test inden morgendagens konfirmation kl. 11.00 i Abildgård Kirke.

Det er anden gang, at en elev i netop den klasse på Privatskolen i Frederikshavn rammes af COVID-19. Det skete også kort før sommerferien, hvor klassen og flere lærere blev sendt i isolation.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close