Gå til hoved-indhold
02 februar. 2024

En ny epoke er begyndt hos Toyota i Skagen

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

Toyota-fundamentet bliver nu yderligere udbygget hos Danmarks nordligste destination. Afdelingen i Skagen er nu fuldt integreret i Toyota Nordjylland. En helt naturlig rejse, som har været forberedt over en periode på 10 år.

I september 2023 fusionerede NOVABIL og SDKbiler, som er hjemmehørende i Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Nørresundby og Aalborg. Skagen bliver nu den nordligste afdeling i Toyota Nordjylland. Autohjørnet takker af efter 50 år i Skagen, og Preben Jensen overlader roret til NOVABIL.

Autohjørnet er kendt som Skagens Toyota-service forretning gennem næsten 40 år. Autohjørnet åbnede i 1974 på Hans Baghs Vej, og i 1985 overtog de Toyota-forhandlingen på den nuværende adresse. Selvom forhandlingen af Toyota senere stoppede, fortsatte man som aut. Toyota-serviceværksted.

Gennem alle årene er kundekredsen af trofaste Toyota-ejere vokset, og som Preben Jensen, på beskedent nordjysk, ynder at 
udtrykke det:

- At være nr. 1 på kundetilfredshed i Danmark for Toyota-værksteder er vel ikke helt ringe.

NOVABIL tager over, men det gamle team forsætter. Thomas Uldal Nielsen som værksteds-afdelingsleder, og Preben Jensen tager en tur mere som ansat.

- Med den faste stab, som kender Skagen ud og ind, er vi klar til udfordringen, og så er det en ære at få et så erfarent hold med, hvor Preben Jensen bliver vores ældste mekaniker med sine +70, siger Ole Kragh, der sammen med Niels Pedersen er indehaver af NOVABIL.

- Sammen med mit nye hold med folk fra afdelingen i Frederikshavn og flere medarbejdere i afdelingen i Skagen, er vi klar til at møde fremtidens moderne biler, udtaler Toyota-tekniker Thomas Uldal Nielsen.

NOVABIL har gennem de seneste 10 år været med i Skagen, hvor salget af brugte biler er varetaget fra salgslokalet.

- Nu samler vi både salg og værksted under ét, og afdelingen i Frederikshavn vil være Skagens daglige søsterafdeling. Skadesreparationer bliver allerede på nuværende udført i Frederikshavn, og samarbejdet med forsikringsselskaberne forsætter uforandret, fortæller Ole Kragh.

OK Energi, som i dag driver tankstationen ved Toyota-forretningen i Skagen, vælger samtidig at modernisere og opdatere deres forretning til fremtidens bilisters behov.

- Efter sommerferien er fusionen af NOVABIL & SDKbiler helt gennemført, og dermed skiftes navnet på facaden til SDKbiler. Vi ser frem til at kunne service skagboerne med både værkstedsydelser og et meget større udvalg af biler i et samlet Toyota Nordjylland. Samtidig takker vi Preben Jensen, Bjarne Magnussen og Jens Ole Christensen for samarbejdet med Toyota Danmark gennem 40 år samt de sidste 10 år med NOVABIL som tæt samarbejdspartner, udtaler Ole Kragh.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...