Gå til hoved-indhold
05. maj 2024 - kl. 00.05

En poetisk og musikalsk komedie om det u-perfekte menneske

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

TRIGON Ejendomme og Frederikshavn Teaterforening var gået sammen om at præsentere Morten Münsters bog, "Jytte fra marketing er desværre gået for i dag", omsat af Folketeateret.

- Vi fik teater, stand up, tenniskamp og toiletscener af alle slags, fortæller formand Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening.

Mange virksomheder bruger mange, mange penge på strategier, seminarer og ophold, der skal forberede virksomhedens bundlinje, medarbejdertrivsel og mental sundhed, men batter det noget?

Det blev en forestilling med masser af latter med stof til eftertanke og en reminder om, at vi skal være tilstede i nuet, for hvordan skal vi ellers overleve i en hektisk hverdag?

- Vi blev konfronteret med, at vi spiser kage, selv om vi er på slankekur, vi står i kø til Black Friday, men betaler med glæde vores ubrugte fitness-abonnementer. Vi er forandringsparate til fællesmøder, workshops, strategidage og på missioner, men så snart det er hverdag igen, glemmer vi alt om missionen, smiler Lilly Pedersen.

Forestillingen tog fat i alle de udfordringer, der opstår, når det u-perfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd.

Hvorfor er det så svært for os at følge gode argumenter, planer og sund fornuft?

Hvorfor falder vi i gang på gang? Hvorfor giver vi efter og slipper tøjlerne til en julefrokost for dagen efter at forvente, at alt er glemt, Jytte fra marketing kunne ikke, men det kunne Bjarne.

Og hvad skal der til for at skabe forandring i den virkelige verden? Vi fik ikke svarene, men vi kan danne vores egen virkelighed asap og med det helt rigtige WHY?

De medvirkende var Rikke Buch Bendsen, Troels Malling, Niels Skovgaard Andersen, Mathilde Lundberg og Albert Stein Ankerstjerne.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...