Gå til hoved-indhold
05. marts 2023 - kl. 00.03

Fire ud af 11 chefer i kommunen skiftes ud

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Der foregår lige nu en større udskiftning på den øverste chefgang i Frederikshavn Kommune. Fire ud af 11 centerchefer skiftes ud.

Tommy Rise, der er Centerchef for Ejendomme, Park og Vej, hvor han har ansvaret for 300 medarbejdere og ledere, går på pension 1. maj. Kommunen søger nu hans afløser.

Opgaveporteføljen i Center for Ejendomme, Park og Vej er bred. Centeret står for at skabe de bedste fysiske rammer for brugerne af kommunens bygninger, herunder energirådgivning samt planlægning af vedligehold. Derudover står centeret for udvikling, drift og formidling af de kommunale indsatser på både havne-, vej-, park- og naturområderne.

1. februar 2023 forlod Anette Nedermark stillingen som Centerchef for Skole, Klub og Ungdomsskole i Frederikshavn Kommune til fordel en en lignende stilling i Hjørring Kommune.

Stillingen er opslået ledig med ansøgningsfrist 10. marts.

Her får du mulighed for at præge udviklingen af kommunens folkeskoler og fritidstilbud, så de får en stærk lokal forankring samtidig med, at der er sammenhængskraft og erfaringsudveksling mellem skolerne. I overgangen fra fire skoledistrikter til 10 lokale skoler får du en opgave i at understøtte de nye skoleledere.

Birthe Dilling Berg stoppede ved årsskiftet som Centerchef for Teknik og Miljø. Hun er nu vand- og spildevandschef i Aalborg Forsyning.

Johannes Birk Schwarz er ny Centerchef for Teknik og Miljø i Frederikshavn Kommune. Han havde sin første arbejdsdag 1. marts.

Endelig jagter Frederikshavn Kommune en ny chef for Center for Familie. Stillingen er ligeledes opslået ledig med en ansøgningsfrist 10. marts.

Kommunen søger en visionær og nytænkende chef med faglig baggrund og erfaring i forhold til familieområdet. Vedkommende kan sætte en ny retning for familieområdet på bagkant af omorganiseringen og samtidigt bidrage til det konstruktive tværgående samarbejde og sikre sammenhængskraft i forhold til skole, dagtilbud, beskæftigelse med videre.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...