Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.11.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Fortæller hudløst ærligt om sine op- og nedture

Koncertarrangør, forfatter, rådgiver, eventmager og foredragsholder Henrik "Røde" Jensen fra Frederikshavn er mandag aften gæst i tale- og podcast- programmet på FCMR.

 

"Røde" er en mand, der tør gå mod strømmen, janteloven og de udfordringer, som ikke kan lade sig gøre. Eventmageren fik Bill Clinton til Frederikshavn og Barack Obama til Kolding og Aalborg.

Har han haft det gåpåmod fra barnsben, eller er det bare kommet til?

- Jeg er ud af en ganske almindelig frederikshavnerfamilie, hvor min far arbejdede på værftet, og det var en stor drøm for mig bare at komme ind bag porten for at se, hvad de lavede, fortæller han.

"Røde" er vokset op sammen med sin bror Morten og fortæller om en god skoletid hvor han blev elevrådsformand. Skoletiden sluttede med et basisår i EFG på Handelsskolen, og i fritiden var det basketball og fodbold, der trak. Efterfølgende blev han elev hos Jasopan, totalleverandør til pelsdyrbranchen.

Fire personer har betydet ekstra meget for Henrik "Røde" Jensen, og det er hans farmor, mor og to døtre.

Han fortæller hudløs ærligt og med et glimt i øjet om sine mange oplevelser, både op- og nedture, og han uddyber nogle af de beskrivelser, man kan læse om i bogen "Når livet bliver for fedt".

Mandagsmagasinet kan høres mandag kl. 18.00-19.30 på Radio FCMR, hvor "Røde" med egne ord fortæller om sit liv på godt og ondt.

Gitte Hansen er vanen tro studievært.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close