Gå til hoved-indhold
29. februar 2024 - kl. 11.02

Frederikshavn Rotary donerer overskud fra forårskoncert til Head Space

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

Tirsdag 9. april kl. 19.00 er der forårskoncert med Trine Gadeberg i Abildgård Kirke. Det er Frederikshavn Rotary, der står bag arrangementet i samarbejde med Head Space, og overskuddet fra koncerten går til Head Space, der er en organisation, som hjælper unge mennesker, der er i mistrivsel.

- Trine Gadeberg synger foråret ind med en vidunderlig forårskoncert med både nye og velkendte sange. Med sig har hun Ebbe Ravn på keyboard og Jørgen Heick på trompet, trommer og keyboard, og vi ser frem til en hyggelig aften, hvor vi alle kan komme i forårsstemning. At vi samtidig har mulighed for at bakke op om Head Space og det store arbejde, som de gør for unge, der har udfordringer i dagligdagen, gør kun koncerten ekstra vigtig, fortæller Steen Jensen, der er præsident i Frederikshavn Rotary.

Head Space har 29 centre over hele landet, hvor de yder hjælp til unge med ondt i livet. Det er et samtaletilbud, der tager udgangspunkt i den enkelte unges problemstillinger og ønsker. Rådgivningen er et sundhedsfremmende og forebyggende initiativ.

- Head Space gør et kæmpe arbejde for de unge, og det er noget, som vi gerne støtter op om i Frederikshavn Rotary. De seneste par år har vi haft et samarbejde med og støttet op om SMILfonden, der hjælper børn med alvorlige og kroniske sygdomme, og denne gang går overskuddet til Head Space, hvor tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen er protektor, og vi glæder os til, at vi kan overrække en donation til Head Space, siger Steen Jensen.

Billetter til koncerten koster kr. 250 og kan købes på www.rotarymentaltour.dk.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...