Gå til hoved-indhold
14. marts 2024 - kl. 00.03

Frederikshavn White Hawks skal have nyt trænerteam

  • 1 af 2
    Alex Bumagin flytter hjem til Rusland med sin familie.
  • 2 af 2
    Patric Wener blev kåret til Årets Træner i Metal Ligaen i 2022/2023, men det kom aldrig til at fungere i Frederikshavn.
Af: Michael Frederiksen

Efter en historisk skuffende sæson kommer det ikke som den store overraskelse, at Frederikshavn White Hawks skal have ny cheftræner. Til gengæld lå det ikke i kortene, at assistenttræneren skulle udskiftes.

Elite Nord Frederikshavn A/S har valgt at stoppe samarbejdet med den svenske cheftræner, Patric Wener, mens den russiske assistenttræner, Alex Bumagin, har meddelt, at han flytter hjem til Rusland sammen med sin familie.

Patric Wener kom til Frederikshavn efter fem sæsoner i Herlev, men det klikkede aldrig i landets nordligste ishockeyklub. White Hawks indledte sæsonen med 12 nederlag i træk.

- Patric er en super sympatisk person med en stærk arbejdsmoral, men desværre rykkede vores spil sig ikke nok gennem sæsonens 48 kampe, og derfor har ledelsen truffet denne beslutning, udtaler sportschef Kasper Kristensen.

Det kommer til gengæld som en stor overraskelse, at Alex Bumagin er færdig i Frederikshavn White Hawks. Den 37-årige russer flytter hjem til Rusland med sin kone og tre børn, fordi han ønsker at være tættere på sine forældre og svigerforældre, der døjer med sygdom.

Alex Bumagin har boet i Frederikshavn siden slutningen af 2018. Inden da spillede han 11 sæsoner i KHL, Ruslands bedste række.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...