Gå til hoved-indhold
07. juli 2024 - kl. 16.07

Fritrækkerne hjalp deltagere hjem fra DM i ponydressur i Frederikshavn

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn Rideklub allierede sig med "Fritrækkerne" som afslutning på DM i ponydressur for hold. Meget regn lavede jorden om til mudder ved hestetrailerne, og derfor valgte klubben at bestille hjælp.

"Fritrækkerne" huserer normalt på stranden mellem Rødhus og Løkken, hvor de hjælper danske og udenlandske feriegæster med at komme fri fra sandet - helt gratis vel og mærke.

DM begyndte i onsdags og sluttede i dag. Det våde vejr var ensbetydende med udfordringer, da deltagerne skulle hjem søndag eftermiddag.

- Det gav nogle problemer, og der er omtrent 150 trailere, som i dag (søndag, red.) skal trækkes fri. Derfor har vi hyret Fritrækkerne til at komme og hjælpe os. Kommer man til at sidde fast, hjælper de os. Endda ganske kvit og frit, siger formand Anne Pedersen til TV2 Nord.

Hun er meget taknemmelig for den hjælp, der kommer til Frederikshavn efter det meget regn. Og selvom det også lørdag gav udfordringer, så er det ikke noget, der skræmte den gode stemning væk.

- Vores ryttere er ligesom spejdere. Det handler bare om beklædningen, så skal de nok klare den. Og hestene havde det rigtig fint med det. Festen endte også med at blive årets fest for ponyryttere, siger formanden til TV2 Nord.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...