Gå til hoved-indhold
112
21. november 2022 - kl. 11.11

Graffiti flere forskellige steder i Bangsbo-området

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
Af: Peter Marquard

Flere steder i Bangsbo-området er også blevet ramt af omfattende graffiti-hærværk i weekenden.

Det er således ikke kun den netop indviede bålhytte med shelter i Haldbjerg/Vangen, der har været udsat for graffiti-hærværk.

I Bangsbo-området har blandt andet huse på Møllehus Allé samt Gl. Skolevej fået malet muren, og Bangsbo-stenen, lygtepæle, en elkasse, ishuset og toiletbygningen ved ishuset har heller ikke undgået det meningsløse hærværk.

I Bangsbo er der skrevet tags med bogstaverne "PHR" og "PUR". Tags er i graffiti-verdenen malerens symbol eller signatur, som bliver sprayet eller malet på de udsatte genstande.

Allan Bredahl er en af de berørte af hærværket på Gl. Skolevej.

- Det skal stoppes, og der må være nogle forældre, der ikke ved eller burde vide, hvad deres unge mennesker foretager sig om aftenen og natten. Jeg var hjemme, da det skete, men jeg har ikke bemærket noget, og uheldigvis er vejbelysningen slukket netop ved vores hus. Til gengæld har en anden beboer i området registreret, at en gruppe på fire eller fem unge drenge rendte rundt og råbte i området ved 2-tiden natten til søndag, fortæller Allan Bredahl.

Han har meldt episoden til politiet og skal også have fat i forsikringen.

- Jeg ved ikke, om forsikringen dækker, men jeg skal nok have malet hele facaden. Jeg synes, at det er ærgerligt, at de unge mennesker, som formentlig står bag hærværket, ikke har respekt for andres ting, siger Allan Bredahl.

I Haldbjerg/Vangen er der skrevet andre tags. Her står der "RXL" og "SBY" på tingene. Flere steder er der også lavet et hagekors.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...