Gå til hoved-indhold
23. august 2023 - kl. 00.08

Harbour Trekking med tre spændende oplæg og fiskefrikadeller

  • 1 af 1
    Deltagerne bliver kørt rundt i bus på havnen.
Af: Michael Frederiksen

Første uge i september er der tre dage mulighed for at deltage i Harbour Trekking på Frederikshavn Havn og samtidig opleve et spændende indlæg i forbindelse med Verdensmålsugen i Frederikshavn Kommune.

 

Hvordan spiller Frederikshavn havns og bys historie ind i en grøn omstilling med bæredygtighed, investeringer i havneudvidelser og tiltrækning af nye industrivirksomheder? Det kan du blive klogere på i den første uge i september ved tre arrangementer, som alle byder på en guidet rundvisning på havnen (Harbour Trekking) og et indlæg i Krudttårnet med servering af fiskefrikadeller.

Der er plads til 48 gæster til hvert arrangement. Billetprisen er 75 kroner, inklusiv bustur og fiskefrikadeller.

Første arrangement er tirsdag 5. september, hvor der kl. 16.30 bydes velkommen i et telt ved Krudttårnet. Her fortælles lidt historie om havnen og byen. Kl. 16.45 er der bustur på havnen, blandt andet med en tur ind i det yderste nye lukkede ISPS-område.

Guide på turen er Jan Michael Madsen, som fortæller om havnens historie, gamle og nye virksomheder og lokal samfundsforandring.

En time senere - kl. 17.45 - serveres der fiskefrikadeller i Krudttårnet. Her kan deltagerne se frem til et indlæg fra CPO Cecilie Nedergaard Nielsen, M.A.R.S. Frederikshavn.

Mange bemærker de enorme maritime industrianlæg, der med mellemrum ankommer til havnen for at blive recycled. Hør om virksomheden bag denne aften.

Arrangementet slutter kl. 19.00.

Programmet er identisk onsdag 6. september, men her er det direktør Mikkel Seedorf Sørensen, Frederikshavn Havn, der fortælller om den nære fremtid for Frederikshavn Havn. Hvad er forventningerne til udvikling af erhverv og jobskabelse, nye virksomheder og person- og godstrafik gennem havnen i de kommende år.

Sidste omgang Harbour Trekking i denne omgang finder sted fredag 8. september. Her er borgmester Birgit S. Hansen indlægsholder.

Grøn omstilling handler blandt andet om den strøm, vi i fremtiden skal bruge endnu mere af. Hvordan får vi den produceret og ført frem til vores virksomheder? Når forsyningsopgaven skal lægges om til grøn strøm, stiller det enorme krav til ny infrastruktur, og det kræver store investeringer.

Køb din billet her.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...