Gå til hoved-indhold
15. november 2023 - kl. 13.11

Heftigt pokalbrag i Abildgårdhallen: Blackhawks møder AaB Floorball

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Det er lagt op til et heftigt pokalbrag i Abildgårdhallen torsdag aften. Det er vind eller eller forsvind, når Frederikshavn Blackhawks' herrer får besøg af AaB Floorball.

- Det bliver en neglebider og en gyser. Kampen spilles klokken 20.00, så de mindste børn kan nå at blive puttet, forudser Frederikshavn Blackhawks.

Blackhawks' danske mestre tager imod AaB Floorball, der har satset stort til denne sæson. AaB har fået tilgang af en del nye spillere, blandt andet en god håndfuld spillere fra Blackhawks' DM-guldhold, så der er med garanti smæk for skillingerne og kampe i kampen.

Vinderen af torsdagens nordjyske lokalopgør kvalificerer sig til pokalturneringens Final4 i Herning til januar.

Det er tredje gang i denne sæson, at Blackhawks og AaB mødes. Frederikshavn vandt de første to kampe med 5-1 og 6-2.

Kampen streames på www.danskfloorball.tvligesom alle Blackhawks' andre hjemmekampe fra U15 og op gør det indtil videre.

- Vi håber som klub, at Kultur- og Fritidsudvalget på deres møde torsdag ikke forbyder streaming fra hallen, hvor dette skal drøftes. Vi kan se på tidligere artikler her på Kanal Frederikshavn og ikke mindst i kommentarsporerne, at vi heldigvis ikke er de eneste, der ønsker, at Kultur- og Fritidsudvalget vælger at tænke sig om og ikke følge Center for Kultur og Borgerservices anbefaling, skriver Frederikshavn Blackhawks i en pressemeddelelse.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...