Gå til hoved-indhold
26. maj 2024 - kl. 00.05

Hip hop-hold fra Dance Studio Frederikshavn klar til finale i Operaen

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Dance Studio Frederikshavn har haft en fremragende konkurrence-sæson med sine hip hop-hold. Især to hold har klaret sig særdeles flot i foråret: New Kids og New Squad, der har deltaget i flere konkurrencer i Danmark og opnået imponerende resultater.

New Kids: Talentfulde børn

New Kids, som konkurrerer i børnekategorien, har imponeret i år. Det er kun deres andet konkurrenceår, og de ligger allerede i toppen. I år har de sikret sig to tredjepladser og en enkelt femteplads. Disse resultater har kvalificeret dem til både at stå på scenen i Operaen 15. juni og til EM og VM i hip hop – en enestående præstation af det unge hold.

New Squad: Hårdtarbejdende unge

New Squad, som konkurrerer i juniorkategorien, har formået at placere sig i top-7 i alle deres konkurrencer blandt 28 hold. Deres stabile præstationer viser et højt niveau og en dedikation til hip hop-dansen. De er også kvalificeret til at stå på scenen i Operaen.

Kaufmann Cup-finalen venter

Begge hold har kvalificeret sig til finalen i Kaufmann Cup-turneringen, som finder sted 15. juni i Operaen i København. At få lov til at konkurrere i Operaen er en stor ære og en drøm for mange dansere. Trænerne Sabina Pedersen og Mia Rasch er meget stolte af holdenes præstationer og forbereder dem intensivt til finalen.

Stolthed og forventning

- Nu gælder det finalen i Operaen, hvor vi virkelig skal vise, hvad vi kan her i Nordjylland kan, siger de to trænere.

Med hårdt arbejde og støtte fra forældre og lokalsamfundet er Dance Studio Frederikshavn klar til at fortsætte deres succeshistorie og imponere på både nationale og internationale scener.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...