Gå til hoved-indhold
28. maj 2024 - kl. 10.05

Hotel Viking med 2,5 millioner kroner i overskud i 2023

  • 1 af 1
    Hotel Viking investerer i år flere penge sit spa-område. Foto: Lange PR
Af: Michael Frederiksen

Hotel Viking i Sæby har netop offentliggjort årsregnskabet for 2023. Hotellet kommer ud med et overskud på 2,5 millioner kroner før skat. Og det på trods af, at hotellet blandt andet har brugt syv millioner kroner på renovering, som i januar 2023 år førte til totallukning af hotellet.

Det førte også til en lavere omsætning sammenlignet med 2022 på cirka to millioner kroner, fra 46,3 til 44,4 millioner kroner. Men det bekymrer ikke hotellet.

- Vi er trods en lille nedgang i omsætning og resultat, meget tilfredse. Vi ser, at efterspørgslen er fortsat ind i de første måneder af 2024, og det får os til at se lyst på fremtiden, siger hotellets direktør, Brian Fabricius, til TV2 Nord.

Og hotellet ønsker ikke til at holde tilbage med investeringer for at forbedre sine faciliteter, da man blandt andet planlægger at forbedre spaområde og køkken.

Tilbage i 2021 modtog hotellet en investering på 2,5 millioner kroner i Løvens Hule fra Jacob Risgaard, som med sin forretningspartner Mark Nielsen i dag ejer 32,5 procent af hotellet.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...