Gå til hoved-indhold
03. juni 2024 - kl. 00.06

HotSpot Fritids- og Ungdomsklub skaber tryghed ved Skaterparken

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

En medarbejder fra HotSpot Ungdomsklub vil også i juni dukke op i området omkring Skaterparken i Frederikshavn midtby. Det handler om at skabe tryghed for de unge og deres forældre fra mandag til og med torsdag i tidsrummet fra kl. 19.00 til 21.00. Medarbejderen vil forsøge at skabe et rum, hvor skate, boldspil og andre fællesskabende aktiviteter er samlingspunktet for området.

- Området er indbydende og et naturligt samlingspunkt for børn, unge og ældre, som har forskellige formål med at komme på pladsen. Den synlige tilstedeværelse af HotSpots pædagoger og et samarbejde med SSP og Gadeteamet vil givetvis flytte fokus fra høj musik og uønsket adfærd til fællesskabende og sunde aktiviteter for brugerne af området, håber pædagog Mikkel Egelund fra HotSpot.

Han pointerer, at det er vigtigt, at der er plads til alle i byens sociale rum, og at børnene og de unge er trygge ved at færdes omkring Skatebanen.

Forældre er velkomne til at komme forbi og se, hvordan området positivt støtter det gode fællesskab. Det er samtidig muligt at tage en snak med medarbejderen fra HotSpot, som gerne fortæller om Ungdomsklubben.

Den er åben mandag til torsdag fra kl. 18.30-21.20. HotSpot ligger på Rømøvej 8 i Frederikshavn. Det er gratis af være medlem af Ungdomsklubben.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...