Gå til hoved-indhold
22. marts 2024 - kl. 16.03

I dag åbnede de populære ishuse ved Palmestranden og Møllehuset

  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Fredag åbnede Frederikshavns to populære ishuse ved Palmestranden og Restaurant Møllehuset. Elvin Frandsen har nu i 26 år haft ansvaret for at lange is over disken til lækkersultne frederikshavnere og gæster.

- Det er så fedt at være i gang igen, og vi håber på en travl påske med en masse glade mennesker. Alle er jo glade, når de skal ud og have en is, smiler Elvin Frandsen.

Han passede selv Palmestrandens Ishus, da det åbnede kl. 12.00, hvor det i høj grad handler om at sælge is. Særligt de gammeldags isvafler er populære, og de sælges til samme pris som i 2023. 

- Vi har selvfølgelig nogle nye varianter. Vi har fået fire nye italienske is hjem, oplyser Elvin Frandsen.

Han har sammen med Palmestrandens Venner haft travlt hele vinteren med at lave en ny junglesti med balanceredskaber, legetårne og legeplads. Det hele bindes sammen af en tilgængelighedssti, så ældre mennesker og folk med barnevogne og rullestole også kan nyde området, der forventes færdigt omkring 1. maj. 

Der er tale om et stort område i skoven bag ved ishuset, som helt sikkert bliver populært. Det er finansieret med støtte fra fonde og virksomheder.

- Jeg har arbejdet her hele vinteren. Det er noget af et projekt. Jeg lever og ånder for der her, og det er fedt, at der sker noget herude. Vi skal udvikle området, mener Elvin Frandsen.

Palmestrandens Ishus har åbent alle dage til kl. 21.00.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...