Gå til hoved-indhold
13 september. 2023

Imponerende opbakning til Fitness4Women i Søndergade

  • 1 af 1
    - Det er gået meget bedre, end vi havde turdet drømme om, da vi stiftede den nye forening, fortæller formand Jonna Jensen.
Af: Michael Frederiksen

70 ud af 110 medlemmer mødte frem, da foreningen bag Fitness4Women mandag aften holdt generalforsamling i lokalerne i Søndergade i Frederikshavn, hvor centret holder til.

Medlemmerne kom ikke for at gøre oprør mod bestyrelsen eller fremme en bestemt sag. De kom for at hygge sig, bakke op om stedet – og så selvfølgelig for den hjemmebagte kage.

- Det er gået meget bedre, end vi havde turdet drømme om, da vi stiftede den nye forening. Vores mål var at nå op på 100 medlemmer, og nu er der 110, så vi både har en god økonomi og kan starte nye hold, fortæller foreningens formand, Jonna Jensen.

Foreningen overtog centret til nytår og lånte 100.000 kroner til at overtage udstyr og faciliteter i Søndergade. Gælden er allerede betalt tilbage, og der er penge på bogen til små investeringer.

- Vi lægger vægt på at lytte til medlemmernes ønsker og behov. Er nogen interesserede i at starte et hold, prøver vi at få det til at gå op, siger Jonna Jensen.

Selv om økonomien er i god gænge, er frivilligt arbejde fortsat det bærende i Fitness4Women. Medlemmerne hjælper med rengøring og med at sætte udstyr frem og tilbage i forbindelse med træningen, og mange instruktører er frivillige.

I hyggekrogen til højre for indgangen er der kaffe på kanden og meget tit hjemmebagt eller hjemmebragt kage. Her slutter træningen med det, som uvidende mænd kalder for sladder.

- Det sociale er meget vigtigt for os. Alle kan komme her, og man behøver ikke være et kondifænomen for at træne med, understreger Jonna Jensen.

Ved generalforsamlingen blev følgende valgt til bestyrelsen: Jonna Jensen, Pia Bondersholt, Dorte Gøgsig, Mette Møller, Lene Kalmar, Maibritt Ombo og Marian Eilersen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...