Gå til hoved-indhold
12. april 2024 - kl. 14.04

Indsamling til Kræftens Bekæmpelse: Rekord i Frederikshavn Kommune

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Ved Landsindsamlingen søndag 7. april lykkedes det i Frederikshavn Kommune 255 frivillige at indsamle 446.740 kroner til Kræftens Bekæmpelse.

- Ganske enkelt: Rigtig flot resultat, fastslår områdeleder Finn Hjortholm.

Indsamlingsbeløbet er således 94.000 kroner (27 procent) højere end sidste års indsamling.

- Jeg vil meget gerne takke borgerne i hele kommunen for deres store opbakning til kræftsagen. Samtidig vil jeg også gerne sende en stor tak til alle distriktsledere i Frederikshavn, Skagen og Sæby og vores opland for en rigtig god indsats med at finde frivillige indsamlere til at gå med indsamlingsbøtterne i søndags, lyder det fra Finn Hjortholm.

I Frederikshavn by og opland lykkedes det at få et flot fremmøde af frivillige til den årlige indsamling. 120 indsamlere - heraf 65 i Frederikshavn by - var med til at indsamle 210.530 kroner. Skagen og opland indsamlede 129.441 kroner med 67 indsamlere og Sæby med opland 106.769 kroner med 68 indsamlere.

I alt blev der dermed indsamlet 446.740 kroner for hele Frederikshavn Kommune. Hermed opnåede man at få et nyt rekordresultat, idet man opnåde at indsamlede 80.000 kroner mere i forhold til det hidtidige rekordresultat på 366.520 kroner fra 2021.

Det flotte resultat vækker glæde hos de lokale indsamlingsledere, Finn Hjortholm og Charlotte Pape, Frederikshavn, Bente og Jens-Erik Sørensen, Skagen, samt Lene Nielsen og Elin Jakobsen, Sæby.

- Skønt, der som bekendt er mange indsamlinger - til lige så gode formål som vores - ja, så blev vi rigtig godt modtaget. Det er vi selvfølgelig meget tilfredse med og glade for, fastslår Finn Hjortholm med taknemmelighed.

Fie Mølholt, formand for Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Frederikshavn, supplerer:

- Det er helt fantastisk, at så mange indsamlere endnu engang valgte at bruge deres søndag på at støtte kræftsagen. Det er bare super godt gået. Jeg vil også gerne sige tak til de mange gavmilde borgere i hele kommunen, der tog så godt imod indsamlerne.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...