Gå til hoved-indhold
10. februar 2022 - kl. 00.02

Jacobs Fiskerestaurant med ny restaurantchef

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
    Per Rasmussen: - Service skal ligesom maden være i top, og folk skal føle sig velkommen.
Af: Peter Marquard

Når Jacobs Fiskerestaurant fredag 11. februar slår dørene op til en ny sæson i Sæby, bliver det med Per Rasmussen ved roret som ny restaurantchef.

- Efter mange år i blandt andet sportsbranchen glæder jeg mig til at tage i mod en masse glade gæster i en ny branche. Indehaver af Jacobs Fiskerestaurant, Jacob Jensen, har på grund af sygdom desværre ikke mulighed for at stå i forreste linje, så det er med gå-på-mod og ydmyghed, at jeg giver mig i kast med opgaven med at løfte opgaven efter Jacob, siger Per Rasmussen.

Når sæsonen fredag sparkes i gang, bliver det med åbent alle ugens syv dage.

- Vi glæder os til at åbne uden restriktioner. Vi har en restaurant med en unik beliggenhed, som jeg vil tillade mig at kalde Danmarks bedste, og vi er klar til at yde vores allerbedste, så vores gæster får en god oplevelse. Service skal ligesom maden være i top, og folk skal føle sig velkommen. Vi kan jo byde på vores populære fiske- og skaldyrsbuffet og skulle der være enkelte i selskabet, der ikke bryder sig om fisk, har vi også steaks og burgere på vores menukort. Det hele tilberedt af friske råvarer, og der er også mulighed for at nyde nogle lækre desserter eller en velbrygget kop kaffe, siger Per Rasmussen.

Hele menuen kan ses på www.jacobsfiskerestaurant.dk, og bordbestilling kan ske på tlf. 98461156.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...