Gå til hoved-indhold
19. juni 2024 - kl. 00.06

Jubilæum: Tommy fejrer 25 år i Metal Vendsyssel

  • 1 af 1
    Tommy Christensen (t.h.) ses her sammen med formand John Karlsson, Metal Vendsyssel.
Af: Michael Frederiksen

Siden 1999 har Tommy Christensen hjulpet og vejledt medlemmer i Dansk Metals afdelinger i Vendsyssel. I årenes løb er nye kolleger og formænd kommet til, og i dag er afdelingerne i Vendsyssel slået sammen til Metal Vendsyssel. Men kigger man forbi afdelingskontoret i i Frederikshavn eller Skagen kan man stadig finde Tommy Christensen bag skrivebordet, og 14. juni fejrede han 25-års jubilæum.

- Vi er rigtig glade for at have én ansat som Tommy, der har været hos os i så mange år, og jeg ønsker ham stort tillykke med jubilæet. Han ved utrolig meget om vores lokalafdeling og er en dygtig faglig sekretær i A-kassen, som er værdsat højt blandt kolleger og de mange medlemmer, han har kontakt med, lyder det fra formand i Metal Vendsyssel, John Karlsson.

Som faglig sekretær i A-kassen vejleder Tommy Christensen blandt andet medlemmer, når de er blevet ledige og ønsker hjælp til at håndtere situationen og finde nyt arbejde. Med tiden har han også fået ansvar for at klæde medlemmerne godt på, når overgangen fra arbejdslivet til pensionisttilværelsen melder sig, og efter 25 år er det stadig medlemskontakten, der er drivkraft:

- Jeg har haft møder med mange tusinde medlemmer i årenes løb, og jeg har altid sat stor pris på at møde medlemmerne ansigt til ansigt. Det jeg brænder mest for, er at kunne gøre en forskel for medlemmer og for eksempel hjælpe dem på vej i nyt job eller sikre, at deres rettigheder bliver overholdt, hvis de eksempelvis bliver opsagt, og det har på ingen måde ændret sig, fortæller han og fortsætter:

- Derudover har jeg altid haft et godt samarbejde med mine kolleger, og det har uden tvivl været afgørende for, at jeg har været så mange år i Dansk Metal, og jeg regner bestemt med at være her flere år endnu.

Privat er Tommy Christensen opvokset i Frederikshavn og kom i 1984 i lære som skibsbygger hos Ørskov Christensens Stålskibsværft. I 15 år arbejdede han på skibsværftet i Frederikshavn, hvor han i en årrække også var tillidsrepræsentant for 275 skibsbyggere og svejsere.

Jubilæet i Dansk Metal blev fejret med en hyggelig reception for kolleger og familie på afdelingskontoret i Frederikshavn.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...