Gå til hoved-indhold
14. maj 2024 - kl. 11.05

Kirppu Frederikshavn glæder sig til en festlig åbning på lørdag

  • 1 af 1
    Kirppu Frederikshavn er nabo til Løvbjerg med facade ud mod Hjørringvej.
Af: Michael Frederiksen

Danmarks største loppesupermarkedskæde, Kirppu, åbner i Frederikshavn på lørdag 18. maj. Kirppus 26. butik i Danmark er nabo til Løvbjerg med facade ud mod Hjørringvej. Her er der 1000 kvadratmeter genbrug for alle. Åbningen fejres med gode tilbud på standleje, konkurrencer om gavekort til butikken samt gratis is, sodavand, øl og en hoppeborg for børnene. Det hele finder sted fra kl. 10:00 til 17:00.

 

- Alt tyder på, at butikken allerede nu vil blive en succes. Vi oplever en stor trafik i bookingsystemet, og butikkens stande forventes at være så godt som fyldt ved åbningen, siger butikschef Tommy Qvistgaard Henriksen, Kirppu Frederikshavn.

Det er altså ikke en tom butik, der bliver åbnet op til, når startskuddet lyder på lørdag. Allerede fra på torsdag kan kunder nemlig påbegynde opsætning på deres stande og gøre klar til den store åbningsfest.

- Det er super spændende, og vi glæder os enormt meget til at slå dørene op for endnu en butik i Nordjylland. Vi har oplevet et stigende antal besøgende og meget få ledige stande både i Hjørring og Aalborg i løbet af de sidste år, så det bliver godt at kunne tilbyde endnu en mulighed for at dyrke genbrug og bæredygtighed i Nordjylland, udtaler marketingchef Michael Henning Jensen, Kirppu.

En åbning i Kirppu-regi er forbundet med mange traditioner. En af disse er, at kæden altid inviterer nye og gamle kunder samt naboer på en gratis fadøl eller et glas sodavand. Det gør de for at åbne op for det gode naboskab. En værdi, der er helt essentiel for Kirppu. Traditionen tro kommer maskotten Loppen Louie forbi med højt humør og deler slikkepinde og balloner ud. Ligeledes byder kæden på gratis Astronaut-is til de første 100 børn. Driftschef Pernille Seidenfaden fortæller, at åbningen er for hele familien:

- Åbningsdagen er en stor dag for os, og det vil vi gerne vise vores kunder med et brag af en fest for mennesker i alle aldre. Vi vil stå klar med gratis fadøl og sodavand hele dagen, og hvis vejret er til det, puster vi luft i den grønne hoppeborg, så børnene kan få brændt noget energi af. Så kan forældrene shoppe videre i ro og mag.

En af de ting, Kirppu peger på som en succesfaktor for kæden, er, at der er stort fokus på det lokale, det personlige og det tætte forhold til kunder.

- Det, at vi sælger vores kunders ting, giver et naturligt tæt forhold, og det vil vi gerne værne om. Der er ingen tvivl om, at det er en tillidssag for vores kunder, at de sætter deres personlige ejendele til salg hos os – derfor er det også meget vigtigt for os, at de føler sig trygge hos os og ved, at vi gerne vil dem, siger Pernille Seidenfaden.

Kirppu betyder loppe på finsk og er et venligt nik mod landet med de mange søer. Det var nemlig herfra, at Morten Bøjland og Claus Andreassen første gang fik idéen til at åbne Danmarks første loppesupermarked. Konceptet er stærkt inspireret af det finske Kirpputori og kan bedst forklares som et slags indendørs loppemarked, hvor sælgerne ikke selv skal være til stede. Butikspersonalet tager sig nemlig af selve salget.

Siden Kirppu i 2014 åbnede det første loppesupermarked, har kæden løftet konceptet med stor succes. Nu er de klar til at åbne butik nr. 26 - den første åbning af flere planlagte i 2024.

Man kan allerede nu booke sin stand, hvis man vil hurtigt i gang med at sælge sine ting i den nye butik. Man kan både booke opstart til åbningsdagen eller et senere tidspunkt, hvis man ønsker det.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...