Gå til hoved-indhold
01 december. 2023

Køber af kæmpe grund på Hjørringvej forbliver foreløbig en hemmelighed

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn Kommune vil endnu ikke oplyse navnet på køberen af den 160.000 kvadratmeter store grund på Hjørringvej. Efter Kanal Frederikshavns omtale i går gættede flere på, at det er Bilka, som åbner i Frederikshavn. Det er dog ikke tilfældet. Det ligger helt fast.

Salget blev behandlet som et lukket punkt under onsdagens byrådsmøde. Torsdag blev mødereferatet offentliggjort, men kommunen undlader fortsat at nævne navnet på køberen.

Den store grund koster 5.617.500 kroner.

Tilbudsgiver har indsendt en realiseringsplan for projektet, hvor det forventes, at projektet står færdigt i starten af år 2026. Hvis ikke projektet er gennemført ifølge tidsplanen, har Frederikshavn Kommune en tilbagekøbsret.

Der er en række forhold som fredskov, rørlægning af en bæk, flytning af en regnvandsledning, der skal afklares, før tilbudsgivers projekt kan realiseres på arealet.

I betingelserne for handlen er derfor angivet, at tilbudsgiver har to år til at afklare disse forhold, og hvis ikke projektet kan realiseres grundet forholdene, kan tilbudsgiver hæve handlen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...