Gå til hoved-indhold
27 november. 2023

Kreativt juleværksted med Lene Schøning på Kystmuseet Bangsbo

  • 1 af 1
    Genbrug er oppe i tiden, og derfor tilbyder Kystmuseet Bangsbo næste lørdag et hyggeligt juleværksted, hvor man kan lære at lave julepynt af genbrugte tekstiler under kyndig vejledning.
Af: Michael Frederiksen

Mangler du julepynt til træet, og elsker du at være kreativ? Så find din indre kreanisse frem og vær med til det kreative juleværksted på Kystmuseet Bangsbo lørdag 2. december fra kl. 12:00-14:00.

Her får du kyndig vejledning af Lene Schøning, som til daglig er højskolelærer på Vrå Højskole og indehaver af Tekstilbanken. Hun vil vise, hvordan vi kan fremstille kreativ julepynt af genbrugte tekstiler.

Hvis du selv har små stofrester, lidt garn og eventuelt nogle sjove knapper, så medbring det gerne til juleværkstedet. Lene Schøning tager nogle af sine små stofstykker med, lidt garn og nogle knapper, som kan købes for meget små penge til at lave julepynt af.

- Glæd dig til en hyggelig juleworkshop med masser af kreative input og julehygge på Bangsbo denne eftermiddag. Hvis det lyder som noget for dig, så kig endelig forbi og tag familien eller veninderne med. Vi kan godt garantere, at du kommer i julestemning, lyder meldingen fra Kystmuseet Bangsbo.

Alle er velkomne - også selvom man ikke har syet før - og der er gratis adgang.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...