Gå til hoved-indhold
19. juni 2024 - kl. 13.06

MAN Energy Solutions indviede i dag sin solcellepark i Frederikshavn

  • 1 af 2
    Solcelleparken er på 1190 kvadratmeter og kommer til at producere 266.000 kilowatt-timer årligt ved hjælp af omkring 500 paneler á 575 watt.
  • 2 af 2
    Direktør og site manager Thomas Leander ved MAN Energy Solutions nye solcellepark i Frederikshavn.
Af: Michael Frederiksen

MAN Energy Solutions i Frederikshavn åbnede onsdag sin solcellepark på 1190 kvadratmeter.

Åbningen af MAN Energy Solutions nye solcellepark blev fejret ved et arrangement for virksomhedens medarbejdere i Frederikshavn, som fik lejlighed til at bese den store solcellepark og anlæg, der er installeret i løbet af vinteren og foråret.

Direktør og site manager Thomas Leander fra MAN Energy Solutions i Frederikshavn er begejstret for den nye solcellepark, der ligger på et areal ved siden af virksomheden ud mod Hjørringvej, tæt på indkørlsen til Lidl.

- Vores solcellepark kommer til at producere 266.000 kilowatt-timer årligt. Der er omkring 500 paneler á 575 watt. Vi har en strategi om dekarbonisering, så det passer rigtig fint, at vi nu også kan producere egen elektricitet på en klimavenlig måde, siger Thomas Leander og tilføjer:

- Området ved solcelleparken kan benyttes til gåture eller man kan sætte sig ved borde og bænke, som er opsat. Jeg synes, det er blevet et fantastisk resultat, og vi har været meget glade for den hjælp og rådgivning, som vi har fået af naturvejleder Bo Storm fra Park & Vej i Frederikshavn Kommune, hvor der samtidig har været fokus på biodiversitet.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...