Gå til hoved-indhold
112
20. november 2023 - kl. 11.11

Mand ville smide mobiltelefon ind over hegnet på Kragskovhede Fængsel

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

En 43-årig mand fra Nørresundby havde lørdag aften ifølge politiet til hensigt at kaste en mobiltelefon ind på Kragskovhede Fængsel i Jerup, men fængselspersonalet fattede mistanke, da de opdagede manden på overvågningskameraer.

- Ros til personalet, som virkelig gjorde et godt stykke arbejde, siger politikommissær Michael Karstenskov, leder af Sagscenter Frederikshavn.

Fængselspersonalet opdagede kort før kl. 20.00, at en mand listede rundt på fængslets område. Det fremgik af billederne fra fængslets overvågningskameraer.

Personalet tilbageholdt manden, indtil politiet ankom.

Politiet konstaterede, at manden havde en mobiltelefon på sig, og det er politiets opfattelse, at mobiltelefonen skulle kastes ind over hegnet til en af de indsatte i fængslet.

Den 43-årige mand fra Nørresundby havde også en bilnøgle til en Ford på sig. Bilen blev fundet cirka 150 meter fra fængslet. 

Politiet ransagede bilen og fandt to kanonslag samt pumpeudstyr og tomme dunke, der lugtede af dieselolie.

Manden kan efter lørdagens anholdelse se frem til flere sigtelser.

Politiets døgnrapport fortæller endvidere om hærværk på Fregatvej i Frederikshavn. Det er sket i perioden fra torsdag kl. 16.00 til fredag kl. 16.00. For- og bagdæk i højre side er skåret op på en parkeret bil.

Fredag kl. 9.00 blev en spritbilist anholdt på Koldenåvej ved Frederikshavn. Det var en 33-årig mand fra Strandby, som havde drukket mere end det tilladte, når man samtidig sætter sig ind bag rattet i en bil.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...