Gå til hoved-indhold
02. december 2023 - kl. 00.12

McDonald's er glad for samarbejdet med Wolt i Frederikshavn

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

McDonald's på Hjørringvej i Frederikshavn var en af de lokale restauranter, som valgte at gøre brug af Wolt, da Wolt  i oktober startede i Frederikshavn. Gennem Wolt er det muligt at få bragt sit take-away og sine dagligvarer til døren ved at gøre brug af udbringningstjenesten.

- Frederikshavn har taget rigtig godt mod tilbuddet om at få bragt sin mad lige til døren. For os er det endnu en salgskanal, når Wolt-budene bringer maden ud i en radius af tre kilometer, hvilket svarer til Frederikshavn by. Lige nu er det lønningsdag, og vi kan helt klart mærke en øget efterspørgsel på dette tidspunkt, og vi er spændte på, hvordan det går på vores helt store dag, 1. januar, fortæller Dorthe L. Ditlevsen, der er supervisor hos McDonald's i Frederikshavn.

McDonald's i Frederikshavn oplever i øjeblikket fin tilgang af kunder i restauranten på Hjørringvej.

- Vi har faktisk haft fremgang hele året, og kunderne har været flinke til at besøge os efter vores ombygning i februar. Restauranten trængte til et pift, og kunderne har udtrykt tilfredshed med vores nye restaurantområde, ligesom vores McCafé går forrygende. Frederikshavnerne har taget vores Barista-kaffe til sig, og vores personale får ros for kaffen og deres fine hjerter i cappuccinoen. Samtidig var sommersæsonen rigtig fin for os, selv om mange rejste udenlands. Efter en varm juni regnede det temmelig meget resten af sommeren. Det er der ikke mange, der er glade for, men for os betyder det, at vi får ekstraordinært mange besøgende i restauranten, smiler Dorthe L. Ditlevsen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...