Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.09.2020 | Af: Michael Frederiksen

Mobilt corona-testhold kommer til Frederikshavn

Borgmester Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune, får sit ønske om coronatest-mulighed i Frederikshavn opfyldt. Fremover vil alle kunne blive testet om lørdagen og hver anden torsdag i Vendsyssels næststørste ny.

 

- Det er godt, der er lyttet, og at regionen, som har ansvaret og opgaven, nu sikrer testmulighed i Frederikshavn. Strategien er jo, at flest mulige skal testes af hensyn til overblik. Så skal det også være rimeligt tilgængeligt, siger Birgit S. Hansen til Kanal Frederikshavn.

Hele sommeren har Region Nordjyllands mobile testenheder kørt rundt i landsdelen for at teste for corona. Det er blevet til mange test af både nordjyder og turister i både små og større byer.

Nu banker efteråret på, og fremover vil testholdene få faste mødesteder, der geografisk dækker Nordjylland bredt og kommer inden for rækkevidde af indbyggere i hele landsdelen.

De mobile testenheder kommer ud til de her byer:

Hobro - hver mandag
Brovst - hver tirsdag
Aars - hver onsdag
Læsø - hver anden torsdag i lige uger
Mors/Frøslev - hver anden fredag i ulige uger
Brønderslev - hver anden fredag i lige uger
Hirtshals Havn - hver søndag
Frederikshavn Havn - hver lørdag og hver anden torsdag i ulige uger
Aalborg Lufthavn - hver mandag, onsdag, lørdag og søndag

Som hidtil kan alle personer over 12 år, som ikke har symptomer på coronasmitte, blive testet uden forudgående henvisning og tidsbestilling.

I næste uge kommer det mobile testhold til Paradiskajen (ved trappetårnet op til Valutaslangen) torsdag fra kl. 10-17 og lørdag fra kl. 10-15.

Testcenter Danmark har i forvejen tre faste teststeder i Region Nordjylland, hvor alle over 12 år uden symptomer kan blive testet. Her skal man bestille tid på forhånd på www.coronaprover.dk. De faste teststeder er placeret ved Aalborg Kaserner i Nørresundby, Hjørring Kaserne og på havnen i Thisted.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close