Gå til hoved-indhold
02. september 2023 - kl. 18.09

Musikskolen opretter nye hold efter stor succes med Barselscaféer

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

I foråret startede Musikskolen det nye koncept "Barselscafé". Holdet er for babyer og deres forældre på barsel, og det blev hurtigt så stor en succes, at det hurtigt blev to og senere tre hold – fordelt både i Frederikshavn og i Sæby.

De populære barselscaféer fortsætter i denne sæson, men nu bliver der også startet nye hold op for de babyer, der er blevet lidt ældre og for forældre, der måske ikke længere er på barsel.

Børnene og deres forældre har mulighed for at deltage på det helt nye hold "Musik & Bleer" eller på det mere velkendte "Børnebongo". Holdene er åbne for alle interesserede.

For begge hold gælder det, at det er for forældre og børn i alderen 1-3 år.

Holdet “Musik & Bleer” ligger lørdag formiddag én gang om måneden. Holdet “Børnebongo” er mandag eftermiddag i Det Musiske Hus.

På begge hold bliver der spillet musik, sunget sange og leget, og børnene lærer glæden ved musikken. Forældrene skal være med til at synge og lege – men bare rolig – man kan godt være med, selvom man ikke selv synes, man er den bedste sanger. Underviser Natasja Becker Vinther lover, at børnene synes, lige netop deres mor eller far har den dejligste stemme.

Forældrene lærer således også nogle nye sange og sanglege, som man efterfølgende kan synge og lege derhjemme.

Musikskolens underviser Natasja Becker Vinther, som er konservatorieuddannet sanger, Tryk og Glad babymassageinstruktør og NLP-coach guider alle igennem sangene og legene. Hun har gode erfaringer med at arbejde med babyrytmik og musik for de mindste.  

- Jeg blev vildt glad for, at så mange gerne ville være med til vores barselscaféer her i foråret, og nu håber jeg, at nogle af forældrene og børnene vil fortsætte på et af de andre hold for børn på Musikskolen. Men alle andre er selvfølgelig også velkomne, udtaler Natasja Becker Vinther.

Musik & Bleer

  • Tid: Den første lørdag i hver måned kl 10-11 
  • Sted: Det Musiske Hus i Frederikshavn.
  • Pris: Det vil koste 50 kr. pr. gang, som kan betales med MobilePay

Børnebongo

  • Tid: hver mandag kl 16.20 - 17.05
  • Sted: Det Musiske Hus i Frederikshavn
  • Pris: 450 kr. pr. kvartal

Man kan tilmelde sig begge hold på Musikskolens hjemmeside, hvor man også kan finde info om alle de andre tilbud, Musikskolen har.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...