Gå til hoved-indhold
11. april 2024 - kl. 17.04

Naturvandring med Kræftens Bekæmpelse i Nymølle

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Kræftens Bekæmpelse i Frederikshavn Kommune og naturvejleder Bo Storm arrangerer igen sin årlige naturvandring. Det sker torsdag 2. maj, hvor turen denne gang går til Nymølle ved Østervrå.

- Vi er i Kræftens Bekæmpelse taknemmelige for, at Bo Storm har hjerte for kræftsagen og stiller sig til rådighed for foreningen år efter år. Vi har nu igennem mange år besøgt flotte naturområder i Sæby og omegn sammen med Bo, og han er en fortrinlig fortæller med en viden så bred, som alle nyder at opleve. Vi ser frem til en skøn aften med gode oplevelser, siger næstformand Elin Jakobsen, Kræftens Bekæmpelse i Frederikshavn Kommune.

Bo Storm fortæller om Nymølles natur, landskabets tilblivelse og sikkert også en skrøne eller to om den spændende kulturhistorie, området gemmer på.

Her er Nymølle Bæk kendt for sit rene kildevand og ørreder. I landskabet findes de røde elletræer og ellesumpe, bøgetræer med 30 stammer, orkideer, enebær, lyng, urter og mange andre bær, og så ser man kreaturer græsse på markerne lige ved.

- Det er så rig og uspoleret en natur. Ikke mindst bliver man betaget af den fantastiske udsigt ud over bakkerne, så det er ikke uden grund, at man her taler om et af de flotteste naturområder i Nordjylland, mener Elin Jakobsen.

Efter en stille og hyggelig gåtur indbydes alle til en hyggestund med fællessang, og Kræftens Bekæmpelse vil sælge kaffe og brød til fordel for foreningens arbejde.

Interesserede mødes på parkeringspladsen, Nymøllevej 4 i Østervrå kl. 19.00 til en forhåbentlig dejlig aften.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...