Gå til hoved-indhold
01. maj 2024 - kl. 09.05

Nu er tilmelding åben for børn og unge til KulturCamp 2024

  • 1 af 3
    KulturCampen er et tilbud til alle elever i 6.-10. klasse, og det er den eneste af sin slags i Nordjylland.
  • 2 af 3
    Musik er ét af fem tilbud på årets KulturCamp. Foto: Claire Chevalley
  • 3 af 3
    KulturCampen tilbyder blandt andet et hold i drama. Foto: Claire Chevalley
Af: Michael Frederiksen

​​​​​​​Nu kan elever i 6.-10. klasse tilmelde sig Frederikshavn Kommunes KulturCamp i sommerferien. KulturCampen holdes for tredje år.

- Det er fedt, at der er så mange forskellige interesser, og man kan prøve mange anderledes ting, for der er noget for alle. Man får lov at bruge fem dage på sine egne projekter, og det er meget kreativt med frie rammer til at lave sit eget.

Sådan siger Freja Andersen fra 8. klasse, som to år i træk har deltaget i Frederikshavn Kommunes KulturCamp. Campen er netop åbnet for tilmelding i sommerferien 2024.

KulturCampen er et tilbud til alle elever i 6.-10. klasse, og det er den eneste af sin slags i Nordjylland. Den afholdes i skolernes sommerferie fra 1. juli til 5. juli i uge 27 i Maskinhallen i Frederikshavn.

Det er tredje år i træk, at KulturCampen afholdes, og som noget nyt i år er der tilføjet et ekstra hold; et forfatterhold.

Deltagere på KulturCampen kan tilmelde sig fem forskellige hold: Musik, drama, billedkunst, film og forfatter.

- Vi havde det rigtig sjovt på vores hold. Man får lov at lave nogle ting, som man ikke før har prøvet. Man får også nye venner og lærer nye ting, som måske kan blive ens interesse, siger Knud Mikkelsen fra 7. klasse, som har deltaget i campen sidste år.

Tilmelding skal ske senest 14. juni, og det koster 300 kroner at deltage. Tilmelding kan ske på kulturcamp.dk. Deltagere, som bor mere end 12 kilometer fra campen, kan få 250 kroner i tilskud. Har en familie svært ved at få råd til det, kan man ansøge om at deltage gratis.

KulturCampen arrangeres i et samarbejde mellem Maskinhallen, Musikskolen, Filmmaskinen, Ungdomsskolen og Bibliotek og Borgerservice i Frederikshavn Kommune.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...