Gå til hoved-indhold
20. februar 2024 - kl. 00.02

Øl i Bangsbo: Syv spændende øl sammen med syv små retter

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

Torsdag 7. marts afvikles årets første ”Øl i Bangsbo” på Restaurant Møllehuset. Det er det lokale Bangsbo Brewing Company og Møllehuset, der har lavet en menu, hvor øl og mad sammen skaber en lækker smagsoplevelse. Syv spændende øl sammen med syv små retter er der på menuen.

- Det kan ikke blive mere lokalt, når vi laver årets første ”Øl i Bangsbo”. Jannie og Allan fra Bangsbo Brewing Company står for øllet til en spændende syv-retters menu med små lækre retter. Bangsbo Brewing Company er et lokalt nanobryggeri med passion for den gode øloplevelse med sloganet ”håndbrygget med kærlighed”. Til daglig finder man dem i Søndergade, hvor man kan nyde de mange øl og få en god ølsnak, siger Lonnie Helene Pichler fra Restaurant Møllehuset.

Menuen består af følgende:

Velkomst:
Øl: Pedersens Pils  - klassisk pilsner
Snacks: Kræmmerhus, ølgelé, andelevermousse, saltkaramel

Forret:
Øl: Guldkysten - Golden Ale
Nigiri sushi - "flamed" havtaske, rogn & tang

Øl: Vienna Lager
Parmanello okoselårtunge med Picco di Gallo salsa & sprød ost

Hovedret:
Øl: Påskebukken - Bock
"Påskekylling" med porter, citron & edamamebønner serveret med Gnocchi Fritto

Øl: Smokey Bangsbo Røgøl
Krondyrskankklumper med ingefær, malt, sød kartoffel & spicy sesam, hertil asiatisk rødkål

Dessert:
Øl: Tågebanken - DNEIPA
"Müslibar" med blåbær & skyr

Øl: Bangsbo Kaffe - Kaffestout
Lun chokoladesouffle med vaniljesauce & toffee

Prisen pr, person er 395 kroner, og man kan bestille bord på 98 43 44 00 eller på fest@mollehuset.dk.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...