Gå til hoved-indhold
08. juli 2024 - kl. 13.07

Presset økonomi: Flådestation Frederikshavn aflyser Åbent Hus

  • 1 af 1
    Flådestation Frederikshavn håber at kunne åbne dørene igen i 2025. Foto: Flådestation Frederikshavn
Af: Michael Frederiksen

Flådestation Frederikshavn aflyser Åbent Hus lørdag 7. september 2024. Aflysningen skyldes blandt andet, at Søværnets aktivitetsniveau har været særdeles højt i 2024, hvilket har belastet den samlede økonomi og dermed udfordrer årets budget, som naturligvis skal holdes.

Flådestationen er opmærksom på den betydning, som Åbent Hus har for ikke mindst de mange gæster, der gennem årene har deltaget i det populære arrangement.

De mange meget dedikerede medarbejdere og udstillere – der med stolthed blandt andet viser deres arbejdsplads, skibe, værksteder og udstyr frem for gæsterne og uden hvis hjælp arrangementet ikke kan gennemføres – er selvfølgelig også ærgerlige over situationen, da dette er begivenheden, som markerer det tætte bånd mellem Søværnet, Flådestationen og byen.

Chef og Garnisonskommandant for Flådestation Frederikshavn Jan Landberg Svendsen:

- Jeg har til det sidste håbet på mere gunstige betingelser, men må også erkende de reelle forhold og den aktuelle situation. Vi kan forhåbentlig bruge tiden effektivt, så vi kan vende tilbage med fornyet kraft med et Åbent Hus i 2025.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...