Restaurant Møllehuset serverer otte små retter for kun 200 kroner
Lørdag 20. januar sætter Restaurant Møllehuset den rustikke madlavning i centrum, når Møllehuset fra kl. 12-14 serverer en særlig tasting-menu. De otte små retter serveres som buffet til en pris på blot 200 kroner.
- En tasting-menu – eller en smagsmenu på dansk - består af flere retter i små serveringer. Idéen med en smagsmenu er inspireret af den franske udtryk ”degustation”, der defineres som omhyggelig smagning af forskelligt mad med fokus på sanserne og kogekunsten. Vi serverer retterne på buffet, så man selv kan vælge de retter, som man ønsker at smage. Alle retter er selvfølgelig lavet fra bunden af friske og nordjyske råvarer, fortæller Lonnie Helene Pichler fra Restaurant Møllehuset.
Menuen består af:
Pulled torsk på blinis med sennepsmayo
Black tiger rejer med kataifi-dip
Hummersuppe med urter og syrnet fløde
****
Hjemmelavet griller i svøb med sauerkraut
Krondyrsskank med balsamico-svesker og polenta
Marinerede kyllingevinger med salsa og sprøde chips
****
Cheddar-frit med blåbærchutney
Hjemmelavede træstammer
- Prisen for menuen er kun 200 kroner, og vil man forkæle smagsløgene lidt ekstra, har vi for samme pris sammensat en spændende vinmenu, der er skræddersyet til smagsoplevelsen, siger Lonnie Helene Pichler.
Se mere om menu og bordbestilling her https://mollehuset.dk/tastingmenu/.