Gå til hoved-indhold
25. oktober 2023 - kl. 00.10

Rock i Frederikshavn 2024 præsenterer Infernal og Birthe Kjær

  • 1 af 2
    Infernal lover en koncertoplevelse lørdag 8. juni 2024, som vil føles relevant for enhver med hang til Electronic Dance Musik.
  • 2 af 2
    75-årige Birthe Kjær er still going strong og klar til Rock i Frederikshavn 2024.
Af: Michael Frederiksen

Rock i Frederikshavn præsenterer i dag de to første navne på 2024-plakaten, og der er tale om to populære popnavne. Infernal og Birthe Kjær & Feel Good Band gæster Knivholt lørdag 8. juni.

Forberedelserne er i gang til næste års 12 timers, nonstop musikfest på Knivholt i Frederikshavn. Der forhandles med kunstnernes managers, og de to første navne er nu klar til festival-plakaten. Arrangørgruppen er stolte over at kunne præsentere to yderst erfarne koncertnavne: Infernal og Birthe Kjær.

Efter fem års larmende fravær er Infernal tilbage med et brag. Den elektroniske duo, bestående af Paw Lagermann og Lina Rafn, vender tilbage til de danske festivalscener med et helt nyt og hitspækket show. De lover en koncertoplevelse, som vil føles relevant for enhver med hang til EDM (Electronic Dance Musik, red.) og solidt produceret elektronisk musik generelt. Infernals comeback bliver en tour de force af energieksplosioner og stærke hits, som kun Infernal kan præsentere dem.

- På den anden side har vi Birthe Kjær, som uden tvivl vil fortrylle publikum med sin evige charme og uforlignelige optræden. Sammen med Feel Good Band og hits som "Arrivederci Franz", "Pas på den knaldrøde gummibåd" og "Sommer og sol" er publikum garanteret en aften med syng-med, dans og nostalgi. Birthes alsidighed og Feel Good Bands musikalitet vil uden tvivl sørge for, at der bliver sunget med på hvert eneste nummer, udtaler Casper Høgsted fra arrangørgruppen.

De seneste år har Birthe & Feel Good band indtaget scene efter scene landet over, og de efterlader altid publikum i et infernalsk inferno af "syng med", gummibåde og klapsalver. Holdet er nok det tætteste, man kommer på et ægte kultorkester.

- Jeg kan helt ærligt sige, at med Infernal og Birthe Kjær & Feel Good Band på plakaten, kan vi slet ikke vente med at åbne billetsalget til Rock i Frederikshavn 2024. Vi forventer den fedeste koncert, der vil blive husket i mange år frem, siger Casper Høgsted og fortsætter:

- Både Infernal og Birthe Kjær har en dybt rodfæstet historie i Frederikshavn, og det bliver en fryd at byde dem velkommen tilbage. Alle vores gæster kan se frem til en fest, hvor to generationer af dansk musik mødes i en uforglemmelig fusion.

Billetsalget til Rock i Frederikshavn bliver skudt i gang til fredag 24. november til Open By Christmas i Frederikshavn, og arrangørerne forventer et rekordsalg den første weekend.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...