Gå til hoved-indhold
10. juli 2024 - kl. 16.07

RUMKLANG i Sæby holder åbent til kl. 21.00 hele sommeren

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

Fra denne uge har RUMKLANG på havnen i Sæby udvidet sine åbningstider. Alle dage i ugen kan der handles fra kl. 10.00-21.00 eller hygges i cafeen, og ændringen gælder helt frem til 11. august. Det er samme weekend, hvor Sæby fejrer sit 500-års købstadsjubilæum.

- På denne tid af året summer havnen i Sæby af liv, og det gør vi også i butikken. Folk har ferie, hvilket betyder en masse glade kunder. Nu har de ekstra tid til at kigge på vores lækre tøj og fine interiør. Samtidig har man mulighed for at nyde smørrebrød, et glas eller en kop kaffe eller andre lækkerier i vores café, siger Mette Grønhøj Jensen, indehaver af RUMKLANG.

Butikken fortsætter med ekstra åbent frem til den weekend, hvor højdepunktet af Sæbys 500-års købstadsjubilæum løber af stablen.

- Lørdag 10. august bliver havnen formentlig sort af mennesker. Der bliver liv og glade dage med musik og masser af aktiviteter. Søndag 11. august spiller Musikkorps Sæby flaget ned for sidste gang, hvorefter vi igen går tilbage til normale åbningstider, siger Mette Grønhøj Jensen.

Musikkorps Sæby spiller solen ned hver aften i sommeren kl. 21.00.

- Mange kommer på havnen om aftenen for at se flaget blive spillet ned eller nyde livet og miljøet på havnen. De er selvfølgelig også meget velkommen i RUMKLANG, smiler Mette Grønhøj Jensen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...