Gå til hoved-indhold
17. maj 2024 - kl. 09.05

Skaterparken i Sæby bliver endnu bedre - fond forhøjer donation

  • 1 af 1
    Projektet udføres af virksomheden FCR Beton, der etablerer skaterparker i hele Danmark.
Af: Michael Frederiksen

Melsen Fonden har forhøjet donationen, så Sæbys kommende Skaterpark bliver endnu bedre og opfylder flere af de konkrete ønsker og ideer.

Når Sæby fejrer 500 år som købstad i august 2024, står en splinterny skaterpark klar til indvielse i Byparken. Dette er muligt, fordi Melsen Fonden tidligere på året donerede 1,5 millioner kroner til projektet.

Designet af parken er udført af eksperter og har taget udgangspunkt i konkrete ønsker fra en lokal brugergruppe, som består af unge skatere fra Sæby og omegn.

Anlægget udføres som en "streetpark" med et styret forløb rundt i parken grønne landskab. De mange elementer i parken vil skabe muligheder for personlig udvikling og samtidig være et sted, der er sjovt at genbesøge for byens egne skatere og for andre, der besøger Sæby.

For at tilgodese de konkrete ønsker fra de lokale brugere og for at højne kvaliteten yderligere, har Melsen Fonden netop besluttet at donere yderligere 250.000 kroner.

- Det er fantastisk, at gaven til Sæbys børn og unge i kraft af den ekstra donation fra Melsen Fonden bliver endnu bedre og kan opfylde flere af de helt konkrete ønsker og forslag, siger Birgit S. Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune.

De ekstra penge giver blandt andet mulighed for flottere belysning, mere grønt indhold og ikke mindst en mindre udvidelse med en social platform til ophold og en såkaldt "hubba", der er en slags overdimensioneret betongelænder til at udføre forskellige tricks på.

- Vi er i Melsen Fonden glade for at støtte bosætningsmiljøet ved at skabe attraktive fritidsmiljøer i høj kvalitet og designet til nutidens ungdom, siger formand Anker Laden-Andersen.

Skaterparken står færdig i løbet af sommeren 2024 og bliver indviet i forbindelse med fejringen af købsstadsjubilæet. Projektet udføres af virksomheden FSR Beton, der etablerer skaterparker i hele Danmark

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...