Gå til hoved-indhold
16. januar 2024 - kl. 00.01

Skoleleder i Sæby har sagt op - skal arbejde i Skanderborg Kommune

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Efter kun fem måneder på posten stopper Henrik Bonde Johansen som afdelingsleder for Sydskolen, der består af Sæby Skole, Sæbygårdskolen og Stensnæsskolen. Han er i øjeblikket også konstitueret leder af PPR i Frederikshavn Kommune.

62-årige Henrik Bonde Johansen skal fra 1. februar være ny skoleleder på Mølleskolen i Ry.

Han blev ansat i Frederikshavn Kommune i februar 2021 som distriktsskoleleder i Distrikt Nord (Skagen-Ålbæk-Strandby). Det job havde han indtil september 2023, hvor han i forbindelse med en strukturændring tiltrådte som afdelingsleder i Sæby.

Inden ansættelsen i Skagen var Henrik Bonde Johansen i løbet af 10 år udviklingschef for folkeskolerne i Randers Kommune, skolechef i Randers Kommne og leder af PPR i Randers Kommune.

- Jeg kan lide at arbejde med det strategiske, at sætte nogle ambitiøse mål og gå efter dem. Det gør man på fuld tid i en forvaltning, men det gør jeg også her. Forskellen er bare, at jeg går midt i det og holder fokus på det, som det hele handler om, nemlig børnenes trivsel og faglige udvikling, sagde Henrik Bonde Johansen, da han begyndte som distriktsskoleleder i Skagen.

Efter tre år i Frederikshavn Kommune skal han nu arbejde i Skanderborg Kommune på Mølleskolen i Ry.

- Jeg søgte stillingen på Mølleskolen, fordi min interesse altid har ligget i den pædagogiske praksis, og så har Mølleskolen en størrelse, hvor også de driftsmæssige ting er interessante, når tingene skal spille sammen, udtaler Henrik Bonde Johansen til Midtjyllands Avis.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...