Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.04.2021 | Af: Michael Frederiksen

Søndag: 'Åbent Drivhus' i nystartet succes-firma

Henning Boelsmand åbner dørene påskesøndag. Alle, der kigger forbi, får et gratis tekstil mundbind.
Det nystartede firma Elitevinduer.dk & Eliteoutdoor.dk holder påskesøndag "Åbent Drivhus" på Suderbovej 16A i Frederikshavn. Her er det først og fremmest vildmarksbade, orangerier og saunaer, som vises frem, men gæsterne kan også kigge nærmere på vinduer og døre samt tilbehør til vildmarksbade og havepools.

 

- Vi tror, at folk trænger til at komme lidt ud og ”sparke dæk”. Vi sørger også for lidt godt til ganen, og vi overholder alle Corona-restriktioner, lover Henning Boelsmand, som ejer Elitevinduer.dk & Eliteoutdoor.dk sammen med Jesper Pedersen.

Alle, der kigger forbi i morgen, får desuden også et gratis tekstil mundbind.

En bruttofortjeneste på 2,6 millioner kroner og et overskud på 1,7 millioner kroner i 2020 indikerer, at Corona-året udviklede sig meget bedre end forventet for de to ejere af den nystartede virksomhed.

- Der er tydeligt at se, at mange investerer i deres eget hjem, herunder outdoor-produkter til forkælelse. Med diverse tilskudsmuligheder og håndværkerfradrag er der mange penge at spare. Potentialet er stort, men det er konkurrencen også. Vi kan se, at andre aktører er ude med lave priser på vinduer og døre, men her er det vigtigt at bemærke, at flere af dem ikke er DVV-godkendte. Det betyder blandt andet, at der er fem års garanti på vores vinduer, siger Henning Boelsmand.

Historien om Elitevinduer.dk & Eliteoutdoor.dk er også fortællingen om en omstillingsparat virksomhed, som reagerede lynhurtigt og i 2020 lancerede sit eget brand, Meganor, med værnemiddel-produkter som engangshandsker, aftørringsprodukter, kitler, dragter, desinficeringsmidler med mere.

Det lykkedes blandt andet at lave aftaler med store kunder som Dagrofa.

Men hvordan kan det lige lade sig gøre, når man er helt ny på markedet?

- Det ved jeg ikke, men jeg tror, at der er nogen rundt omkring, som tjener mange penge. Vi har en fornuftig forretning, men jeg kan da også se, at der er nogle af vores konkurrenter/kolleger, som har en endnu bedre forretning. Vi tror dog på, at vores gode behandling af kunderne gør, at vi fastholder dem, når vi kommer over på den anden side af Corona, hvor der vil være for mange varer på markedet, hvilket igen vil presse priserne, siger Henning Boelsmand.

Meganors lager har indtil nu ligget i Esbjerg, men det flyttes snarest til Frederikshavn. Derudover er der ansat to nye sælgere i Jylland.

- Alt, hvad der har med marketing/CEO at gøre, er outsourcet, således at vores opgave primært er at finde de rigtige salgsbare produkter til markedet og ikke mindst nye kunder, forklarer Henning Boelsmand.

Han ser et stort potentiale, når det gælder afsætning til primært større virksomheder og kæder.

- Vores netværk og agenter i hele Europa gør, at vi kan finde det meste, og ofte løser vi en opgave, der ligger uden for kategorien. Vores omstilling er en stor styrke, men vi har fokus på at udvikle Meganor.dk til at være en endnu bedre platform til engrossalg, oplyser Henning Boelsmand.

Han er desuden overbevist om, at der hele tiden kommer nye produkter på hylden, når det gælder Meganor.dk. Arbejdshandsker og et nyt koncept 4Food er allerede på vej.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close