Gå til hoved-indhold
09. februar 2024 - kl. 18.02

Frivilligtræf: Stafet For Livet Frederikshavn efterlyser nye idéer

 • 1 af 4
  Lysceremonien er den stemningsfyldte afslutning på stafetten lørdag aften. Arkivfoto: Michael Madsen
 • 2 af 4
  I 2023 havde Stafet For Livet stor succes med flere aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Arkivfoto: Michael Madsen
 • 3 af 4
  Stafet For Livet Frederikshavn efterlyser blandt andet en tovholder til underholdningen på Knivholt i forbindelse med stafetten. Arkivfoto: Michael Madsen
 • 4 af 4
  Linedancerne var med til at skabe liv på Knivholt ved Stafet For Livet 2023. Arkivfoto: Michael Madsen
Af: Michael Frederiksen

Styregruppen bag Stafet For Livet Frederikshavn er i fuld gang med at forberede årets stafet, der finder sted på Knivholt Hovedgård 24.-25. august. Torsdag 29. februar går startskuddet for alvor.

Stafet For Livet er en årligt tilbagevendende event, som består af en holdstafet, en lysceremoni og en masse andre aktiviteter, hvor deltagerne er sammen om at fejre livet og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft – samtidig med, at der samles ind til Kræftens Bekæmpelse.

I år bliver det 16. gang, Stafet For Livet afvikles i Frederikshavn Kommune, og torsdag 29. februar klokken 19:00 inviterer styregruppen alle interesserede til Frivilligtræf i De Frivilliges Hus, Danmarksgade 12 i Frederikshavn.

- Tanken er, at vi sammen skal prøve at idégenerere nye tiltag til årets stafet. Vi har fået flere indspark fra evalueringerne, og i styregruppen er vi meget åbne for nye tiltag, så vi udvikler stafetten i samarbejde med deltagerne, siger Alice Christiansen, formand for Stafet For Livet Frederikshavn.

Til mødet 29. februar vil styregruppen samt stafetkonsulent Camilla Rosenkilde Collins være til stede, ligesom øvrige frivillige og holdkaptajner er inviteret.

Alle, der har lyst til at give et nap med op til/under stafetten eller måske være med i styregruppen, er velkomne til at deltage i træffet 29. februar. Der er mange muligheder for at finde noget, du lige har lyst til at arbejde med. Stafetten efterlyser konkret nye tovholdere til fundraising, til at stå for underholdningen og tovholder til lysceremonien – mulighederne er mange.

Af praktiske årsager vil styregruppen gerne vide, senest 26. februar, om du kommer. Du kan tilmelde dig på denne mailadresse: ac@danyard.dk.

I 2023 lykkedes det stafetten at aflevere et overskud på 429.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse, heraf 10 procent til lokalafdelingen i Frederikshavn Kommune.

Siden starten i 2009 har Stafet For Livet Frederikshavn samlet 5,28 millioner kroner ind til Kræftens Bekæmpelse.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...