Gå til hoved-indhold
25. september 2025 - kl. 20.09

Stjernekok Nicolaj Møller vender tilbage til Hotel Strandly 

  • 1 af 1
    - Skagen har altid været mit andet hjem – med min far boende her og en barndom fyldt med minder fra byen, siger Nicolaj Møller.
Af: Michael Frederiksen

Efter den overvældende succes i uge 29, hvor alle pladser blev udsolgt, vender den prisvindende kok Nicolaj Møller tilbage til Hotel Strandly i Skagen – men denne gang kun for én aften: Lørdag 8. november 2025.

I hotellets stemningsfulde rammer inviteres gæsterne til en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige – skabt af en af Danmarks mest anerkendte kokke, der med stor præcision og passion formår at løfte råvarerne til kunst.

Nicolaj Møller står bag AYA Dining, Jyllands førende koncept inden for Private Dining, og har tidligere bragt anerkendelse til TreeTop Restauranten i Vejle som køkkenchef. Han har vundet flere priser, herunder Årets Østerskok og Årets Ret i kategorien HAV, og er forfatter til blandt andet Snacks – Hverdag & fest og Mit Køkken.

- Skagen har altid været mit andet hjem – med min far boende her og en barndom fyldt med minder fra byen. Sidste gang skabte vi en udsolgt pop-up, og nu vender jeg tilbage for én magisk aften på Hotel Strandly – denne gang i den hyggelige efterårsstemning, hvor vi virkelig kan skrue op for nærvær og smag. Jeg glæder mig til at skabe en menu, der hylder Skagens råvarer, stemning og historie – og jeg håber, du vil være med, fortæller Nicolaj Møller.

Til denne særlige aften får gæsterne desuden selskab af Frans Fossing, direktør for Philipson Wine.

- Med sin store viden, karismatiske formidling og passion for vin vil han guide deltagerne gennem aftenens nøje udvalgte vine, der er sammensat specielt til Nicolajs menu. Det bliver både smagsrigt, underholdende og uforglemmeligt, lover hoteldirektør Thomas Luca Andreasen, og fortsætter:

- Aftenen med Nicolaj i uge 29 var en kæmpe succes – hver eneste billet blev solgt, og gæsterne var ellevilde. Derfor er vi ekstra glade for at kunne præsentere ham igen, denne gang til en helt særlig aften i november. Denne gang bliver det ikke en pop-up – det bliver én ekstraordinær aften. Pladserne er begrænsede – så vent ikke for længe, lyder det fra hoteldirektøren.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...