Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.02.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Stortalent skifter fra Aalborg DH til Vendsyssel

Anne Hyldal Nielsen bliver i næste sæson klubkammerat med Louise Jørgensen i Frederikshavn.
Fra næste sæson skifter stortalentet Anne Hyldal Nielsen til Vendsyssel Håndbold. 

- Anne Hyldal spiller i øjeblikket i Aalborg DH, men hun er en spiller, vi igennem et stykke tid har holdt øje med. Igennem den seneste tid har vi haft mange samtaler, og det er de samme værdier, vi i klubben og Anne indeholder, og derfor er vi overbeviste om, at hun passer rigtig godt ind i klubben, siger direktør Jan Hansen.

- Udover forstærkning til truppen ser vi også et stort udviklingspotentiale i Anne, og vi er sikre på, at hun sammen med de andre i truppen vil løfte holdet til større præstationer. Anne er en bagspiller, der ikke er låst af en speciel plads, og i det ser vi mange muligheder for hende på holdet, siger Jan Hansen.

Anne Hyldal Nielsen ser frem til klubskiftet:

- Det bliver spændende at skal prøve noget nyt, og efter de samtaler jeg har haft med klubben, er der ingen tvivl om, at der er ambitioner og en klar plan for fremtiden, og det tiltaler mig meget. Samtidig synes jeg, det er spændende at være med i et nyt projekt hvor en masse unge spillere skal opfylde visionen i klubben samt brande landsdelen og øge interessen for håndbolden.

- Det har været nemt at sige ja til Vendsyssel, idet at alt er beskrevet, så man er ikke i tvivl om, hvad der forventes af en som person og spiller. Og da alle i klubben har sagt ja til de samme ting, ja så er det jo de samme mål og forventninger, vi har alle sammen, og det giver tryghed i dagligdagen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Finn Lassen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close