To måneder med Rødder: Ny restaurant vinder hjerter i Frederikshavn
Midt i den travle Lodsgade i Frederikshavn, hvor restauranter ligger side om side, har én ny aktør allerede markeret sig. Restaurant Rødder åbnede for to måneder siden – og har siden da skabt både nysgerrighed og begejstring blandt lokale og turister.
Bag koncept og komfur står køkkenchef og ejer Kasper Larsen, der med gode råvarer fra bunden vil give Frederikshavn noget, der skiller sig ud.
- Vi laver alt fra bunden med stolthed. Det er dér, vi mener, vi er et besøg værd – både i smag og oplevelse, fortæller Kasper Larsen.
To måneder inde i rejsen har Restaurant Rødder allerede fået solide rødder i Frederikshavns restaurantscene, og Kasper Larsen er tilfreds.
- Vi er gået ind i sommerperioden, så der er turister i byen. Opstarten er derfor gået rigtig godt. Vores gæster er glade, og de lokale har taget godt imod os, fortæller Kasper Larsen.
Men selvom Frederikshavn i sommermånederne fyldes med turister og fodboldspillere fra Cup No. 1 og Dana Cup, så har Restaurant Rødder kunne mærke, at byen har taget godt imod dem.
- Det er fantastisk, at byen har taget så godt imod os. Faktisk kommer der overraskende mange lokale, selvom jeg havde forventet, at denne sæson skulle være meget turistpræget – og det er jo fantastisk, siger Kasper Larsen.
Men det er ikke uden slid at drive en ambitiøs restaurant seks dage om ugen i et konkurrencepræget felt. Dagene er lange – ofte over 12 timer.
- Det er hårdt arbejde, det er der ingen tvivl om. Men når man ser folk smile, rose maden og komme igen, så ved man, at det er det hele værd, fortæller Kasper Larsen.
Restaurant Rødder har for nyligt ændret i deres 4-retters menu, og gæsterne er vilde med det.
- Det er anden gang, vi har ændret i vores 4-retters menu, og den er allerede blevet populær blandt vores gæster, fortæller Kasper Larsen.