Gå til hoved-indhold
02. april 2024 - kl. 10.04

Tre års fødselsdag med Marta du Chateau i gågaden i Frederikshavn

  • 1 af 1
    Lisette og Bethina fra Marta du Chateau i gågaden i Frederikshavn.
Af: Peter Marquard

Marta du Chateau i Danmarksgade i Frederikshavn har tre års fødselsdag. Det fejres med op til 40 procent på nye varer, og indehaver Peer Buch er imponeret over Marta du Chateau, der er et dansk firma med et italiensk koncept.

- Det har været en bragende succes, og selv en gammel detailhandler som jeg, er imponeret over, hvad Marta du Chateau præsterer. Vi åbnede i dønningerne af COVID-19, og det er gået over al forventning. Det er firmaet TEX-TIME, der står bag Marta du Chateau, og de to piger, der får tøjet produceret i Italien, må man bare tage hatten af for. De har virkelige fingeren på pulsen, siger Peer Buch fra Marta du Chateau i Frederikshavn.

Der findes også en Marta du Chateau på Boulevarden i Aalborg.

- Marta du Chateau har fundet en niche i den danske modeverden. De har en lidt anden stil med varer i lækre farver og nogle gange spraglede farvesammensætninger. Stilen er lidt boheme – men underspillet, og så formår de at laver nogle varer med høj modegrad i lækker kvalitet til fornuftige priser. Konceptet dækker alle varegrupper med strik, jeans, skjorter og tunika, og det er varer til her og nu og med nyheder hver uge året rundt. De er på få år gået fra nye og ukendte til at være det mest hotte brand, når vi er på modemesse. Der er en kødrand af interesserede foran deres stand, og det er et must have for detailhandlere, siger Peer Buch.

Marta du Chateau fejrer fødselsdagen fra 4. april, hvor der gives op til 40 procent på nye varer så lange lager haves.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...