Gå til hoved-indhold
09 februar. 2024

Valg til TryghedsGruppen: Tina Kruckow fik næstflest stemmer

  • 1 af 1
    934 satte kryds ud for byrådsmedlem Tina Kruckow fra Frederikshavn.
Af: Michael Frederiksen

Stemmerne er talt op, og det står klart, hvilke otte kandidater TryghedsGruppens medlemmer i Region Nordjylland har valgt til repræsentantskabet. Tina Kruckow fra Frederikshavn blev nyvalgt. Hun fik et flot valg og kom ind med næstflest stemmer, kun overgået af Lærke Holm Sø fra Aalborg.

De skal nu være med til blandt andet at beslutte, hvilke lokale projekter TrygFonden skal støtte, og om der skal udbetales bonus til TryghedsGruppens medlemmer.

TryghedsGruppens 132.000 nordjyske medlemmer har i de seneste uger kunnet sætte et kryds på deres digitale stemmeseddel og bestemme, hvem der skal vælges til TryghedsGruppens repræsentantskab. Nu er otte kandidater valgt, som skal være med til at forme TryghedsGruppens fremtid. Fem kandidater har opnået genvalg, mens tre er valgt for første gang.

- Stort tillykke og velkommen til de valgte kandidater. Jeg er glad på deres vegne og stolt over, at så mange nordjyder har haft lyst til at engagere sig i valget. Vi arbejder for et levende demokrati, hvor medlemmerne bliver hørt, og med 22 opstillede kandidater, 3.000 deltagere til vores medlemsmøder og over 11.500 afgivne stemmer, synes jeg, vi er godt på vej, siger Anja Romby Hauge, næstformand for TryghedsGruppens repræsentantskab.

Stemmeprocenten for valget blev 8,8 procent.

De valgte repræsentanter i Region Nordjylland er (i alfabetisk rækkefølge):

Anders Riishede Ehlers, Vodskov
Anne Honoré Østergaard, Nørresundby
Jens Bigum, Aars
Jens Otto Størup, Aalborg
Lone Poulsen, Thy
Lærke Holm Sø, Aalborg
Ole Stavad, Brovst
Tina Kruckow, Frederikshavn

Anders Ehlers har også tilknytning til Frederikshavn. Han arbejder hos MAN Energy Solutions.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...