Gå til hoved-indhold
13. september 2011 - kl. 09.09

Vendsyssel-direktør om Anjas comeback: En gave

  • 1 af 2
    FOTO: Finn Lassen
  • 2 af 2
    Jan Hansen: - Anja er en spiller, der med sin rutine, sit skud og overblik bliver en stor gevinst for os alle.
Af: Kanal Frederikshavn

Efter længere tids håndboldpause er Anja Reinert (tidligere Kristensen) tilbage på håndboldbanen. Og hun har valgt at tørne ud for Vendsyssel Håndbold i 2. division.

Anja var for nogle år siden en eftertragtet ligaspiller, men Anja valgte børn og familien og har derfor holdt pause.

- Hun har nu trænet med siden sommerferien, og vi kan se, at hun ikke har glemt hvad det vil sige at spille håndbold. Ud over håndbolden er Anja en person, der siger tingene lige ud, og hun er med til at sprede godt humør i spillertruppen, siger Jan Hansen, direktør i Vendsyssel Håndbold.

Anja Reinert, der er gift med ishockeyspilleren Thomas Reinert, som stoppede karrieren i april, synes, det er sjovt at være tilbage på håndboldbanen.

- Jeg træner med og håber at kunne bidrage med en hjælpende hånd. Det er et must, at håndbolden skal passes ind sammen med job og mine tre dejlige drenge. Holdet er fantastisk. Der er en rigtig god stemning i klubben og truppen, og det ser spændende ud. Vi er et hold, som indeholder rutine og masser af ungdom. Nu er der ikke længe til sæsonstart, og man mærker virkelig, at det trækker i os alle for at komme i gang med turneringen, udtaler Anja Reinert.

Jan Hansen:

- Det er en gave, at Anja har valgt at gøre comeback hos os. Hun er en spiller, der med sin rutine, sit skud og overblik bliver en stor gevinst for os alle. Vi glæder os til at se truppen i aktion, herunder også Anja, og håber hun vil udfylde rollen perfekt, for gør hun det, så bliver der meget at se frem til for alle, der følger holdet.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...