Gå til hoved-indhold
04 december. 2023

VM i floorball: Blackhawks-spillere med i fem mål, da Danmark slog Estland 6-4

 • 1 af 7
  Frederikshavn Blackhawks har otte spillere med på landsholdet ved VM i Singapore.
 • 2 af 7
  IFF, International Floorball Federation
 • 3 af 7
  IFF, International Floorball Federation
 • 4 af 7
  IFF, International Floorball Federation
 • 5 af 7
  IFF, International Floorball Federation
 • 6 af 7
  IFF, International Floorball Federation
 • 7 af 7
  IFF, International Floorball Federation
Af: Kanal Frederikshavn

Danmark vandt mandag morgen 6-4 over Estland ved VM i floorball for kvinder i Singapore, og dermed er danskerne for alvor tilbage i kampen om en af de to første pladser i puljen.

Mandag morgen (dansk tid) leverede Danmarks kvinder en formidabel præstation, hvor de rød-hvide var klar fra første fløjt og allerede efter 16 minutter førte 4-0. Holdet udviste exceptionel kampgejst og dedikation, hvilket satte dem i stand til at overvinde Estlands udfordrende modstand. 

Kampens første mål blev scoret af Sille Larsen, assisteret af Sophine Bergen, og det var grundstenen til en 6-4-sejr over Estland, hvor der var Blackhawks-spillere med i fem ud af seks mål. Kampen var intens fra start til slut, og Danmarks spillere viste deres færdigheder og taktiske kvaliteter på banen.

Danmarks 4-0-føring betød dog ikke, at der manglede spænding i kampen. Estland reducerede til 4-3, inden danskerne med to mål kom foran med 6-3.

Kampen i dag skulle vindes for stadig at indfri målsætningen om at komme videre som nr. et eller to i gruppen, nu hvor undertippede Japan har vundet sine første to kampe.

Vi fangede de otte Blackhawks-piger efter kampen, hvor de selvfølgelig var stolte og glade for holdets præstation og sejr, og de stillede glædeligt op til et foto, hvor de samtidig siger tak for alle hilsener og støtten hjemmefra.

Tirsdag spilles den sidste gruppekamp mod USA klokken 16.00  (dansk tid kl. 10.00) og det er endnu en kamp, der skal vindes. Som resultaterne har været i puljen indtil videre, kan det risikere, at placeringerne bliver afgjort i indbyrdes opgør og målforskel.

Se kampen i morgen på www.danskfloorball.tv 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...